Masterclass

Digitális szabásminta szerkesztés alapjai Mareni módszere alapján

 Új ismeretekre és hatékonyabb módszer után vágyakozol?

Akkor a Nadrágok szerkesztése Masterclass neked szól!

 

Itt megismerheted  a Mareni által kifejlesztett szerkesztési módszert, ami nemcsak hatékonyabb, de kényelmesebb is a hagyományos nadrág szabásmintaszerkesztéshez képest.

 

Miért válaszd ezt a tanfolyamot? 

 

    A Mareni módszere nem csak továbbfejleszti a meglévő tudásodat, hanem olyan mélyreható információkkal is ellát, amelyek elengedhetetlenek a kényelmes nadrágok szerkesztéseihez. Ez a módszer a hagyományos szabásminta szerkesztési módszereken túlmutat, és garantáltan új perspektívákat nyit meg számodra. 

A tanfolyam során a szabásminta szerkesztés egy új dimenziójával ismerkedhetsz meg, ahol a szerkesztést egy digitális szabásminta szerkesztő programmal segítségével sajátíthatod el az otthonod kényelméből.  A szerkesztő program kifejezetten szabásminták készítéséhez lett kifejlesztve, így a nadrágokon túl bármilyen ruhadarab szabásmintája elkészíthető a segítségével.

A program letöltése és használata INGYENES! 

 


Ízelítő a tanfolyamból

Inkább a hagyományos papír alapú szerkesztést kedveled?

Semmi probléma. A tanfolyam lépései a klasszikus módon is követhető. Nem szükséges hozzá külön program letöltése. A megosztott információk alapján a hagyományos szerkesztéssel is kiváló eredményt érhetsz el.

 

Ne hagyd ki ezt az alkalmat a nadrágszerkesztés ÚJ világának felfedezésére! A Mareni módszere és a digitális szabásminta szerkesztés új perspektívákat nyit meg, és garantáltan új lendületet ad a kreativitásodnak.

 

Csatlakozz Most!

TANFOLYAM ÁRA :  20.000 Ft

 az ár az áfa értékét  tartalmazza

KLASSZIKUS SZAKMA MODERN FORMÁBAN

Szeretek lépést tartani a technikai újdonságokkal és a mai világban talán már nem is lehet másképpen tenni. Ezért is tartom fontosnak, hogy ezt a gyönyörű és tradicionális szakmát egy szinttel feljebb emeljem és modern formában prezentáljam Neked. A Mareni csapatával úgy állítottuk össze a tanfolyamot, hogy a vásárlást követően lépésről lépésre követheted a tananyagokat egy applikáció segítségével akár az okostelefonodon keresztül.

 

MIÉRT JÓ EZ NEKED ?

  • Bárhol és bármikor nézheted és követheted a videóleckéket . WATCH IT - DO IT!
  • A tanfolyam nem foglal külön memóriát a telefonodon vagy a számítógépeden, és a vásárlást követően azonnal elérhető és nézhető.
  • Egy felületen az összes megvásárolt tanfolyam részt megtalálod, így bármikor keresni tudsz a tanfolyamok között.
  • A vásárlást követően korlátlan idejű hozzáférésed van a tanfolyamhoz.

Ha nem rendelkezel okostelefonnal, akkor se ijedj meg, a tanfolyam hagyományos webes felületen is elérhető.

 

A tananyagot FULL HD  1920x 1080 pixel minőségű videókon keresztül mutatom be, amit egy PDF formátumú füzet kísér, hogy a szerkesztés minden részletét pontosan el tudd sajátítani. A füzet nyomtatható, így bármikor elő tudod venni, ha szükséged lenne rá.