Varrás · 06. January 2020
A magas szintű varrás magas szintű figyelmet követel, ahol minden egyes mozdulatnak jelentősége van a darab elkészítésének az elejétől a végéig. A helyes technikák elsajátításain kívül a siker sokszor a megfelelő eszközök használatán is múlik. Ebben a bejegyzésben megnézünk néhányat, amire szükséged lehet egy szépen elkészített darabhoz. A listát hosszasan lehetne sorolni, így ha van olyan eszköz ami számodra bevált, kommentben oszd meg a nevét. 1....

Varrás · 09. May 2019
Ki szeret cipzárakkal bíbelődni? A mai videó témája pontosan erről szól : azaz a REJTETT CIPZÁR titkait tárom fel előttetek. ( legalább is , ahogy én szoktam bevarrni).

Varrás · 01. May 2019
A mai videóban egy DIOR inspirálta tüll szoknyát készítek el és megmutatom az elkészítés lépéseit is. Ha kíváncsiak vagytok milyen egyszerű módszer alapján hajtok fel egy íves szoknya alját, a videóból erre is választ kaptok.

Varrás · 30. April 2019
A mai videóban egy olyan varrási technikát mutatok be, ami a ruhadarab oldalainak tisztázásához szükséges minőségi kivitelezésben. Alkalmazzátok sikerrel !!!!

Varrás · 23. March 2019
Ciao a Tutti! A mai Club Mareni videóban egy szuper egyszerű nyári ruha elkészítését mutatom meg. SZABÁSMINTA A VIDEÓBAN!

Varrás · 09. March 2019
A mostani videó az ing ujjáról, azon belül is a kézelő felvarrásáról szól. Megmutatom, hogyan illeszd fel egyszerűen és szakszerűen. VAN OLYAN TÉMAKÖR ( akár varrással kapcsolatban) AMIRŐL SZÍVESEN HALLANÁL? Várom üzeneteiteket kommentben.

Stílus · 06. March 2019
Ciao a tutti! A stíluskalauz negyedik epizódjában az alacsony és vékony testalkatrtól beszélünk. Magasság szerinti felosztásban ez az utolsó rész, de semmi pánik.... a sorozat nem áll le és a jövőben is folytatódik további érdekességekkel. VAN OLYAN TÉMAKÖR ( akár varrással kapcsolatban) AMIRŐL SZÍVESEN HALLANÁL?

Stílus · 11. February 2019
A Club Mareni Stíluskalauz harmadik epizódjában az alacsony és erős testalkról beszélünk. Mik azok, amik jól állnak ennek a testalkat típusnak és mik azok amiket kerülniük kell a harmónikus megjelenés érdekében.

Stílus · 02. February 2019
A Club Mareni Stíluskalauz második epizódjában a magas és vékony testalkat a téma. Mik azok, amik jól állnak ennek a testalkat típusnak és mik azok amiket kerülniük kell , hogy elkerüljék a túl vékony " beteges" összhatást ?

Varrás · 08. January 2019
Sziasztok! A mai videóban ezt a selyem blúzt készítem el. Többen kértétek a szabásmitáját, dolgozom az ügyön , hogy elérhető legyen.

Show more