venice top

letölthető szabásminta

A Venice top egy igazán univerzális felsőrész, ami a nyári hónapokban a ruhatárad igazi alapdarabja lehet. A magasított kámzsa nyakmegoldása és az aszimmetrikus alja része a legegyszerűbb szoknyát és nadrágot is stílusos összeállítássá varázsolja.

Bő szabásvonala és A- vonalvezetése kényelmes és szellős viseletet biztosít. 

A modell elkészítése kezdő varrók számára is kiváló gyakorló feladat lehet. 

 

Javasolt anyag: középvastag szövetek, Barbie, elasztikus szövet 

Anyag mennyiség: 1,2m  +5/10 cm összemenetel

Méret: S-M és M-L

 

Hogyan legyen a tiéd a szabásminta?

Kattints a letöltés gombra majd használd a VENICE kuponkódot az ingyenes letöltéshez. A kuponkód használatával nincs fizetendő összeg! 


Nézz bele a videókba

Amit a letöltés után kapsz

A szabásminta a Gumroad profilodban lesz elérhető a letöltés után két különböző formátumban. A4-es és A0-ás méretű papírra is lehetőséged van nyomtatni. Az A4-es papírra való nyomtatást hagyományos nyomtató segítségével tudod végezni, míg az A0-ás mérethez professzionális plotter nyomtatóra van szükség, amit nyomtatási szaküzletekben tudsz igényelni.

A szabásminta mellett oktató videókat is találsz, amik a varrás lépéseit részletezik.


Mareni Academy - KLASSZIKUS SZAKMA MODERN FORMÁBAN

Szeretek lépést tartani a technikai újdonságokkal és a mai világban talán már nem is lehet másképpen tenni. Ezért is tartom fontosnak, hogy ezt a gyönyörű és tradicionális szakmát egy szinttel feljebb emeljem és modern formában prezentáljam Neked. A Mareni csapatával úgy állítottuk össze a tananyagokat, hogy a vásárlást/letöltést követően lépésről lépésre követheted azokat egy applikáció segítségével akár az okostelefonodon keresztül.

 

MIÉRT JÓ EZ NEKED ?

  • Bárhol és bármikor nézheted és követheted a videóleckéket . WATCH IT - DO IT!
  • A tanfolyam nem foglal külön memóriát a telefonodon vagy a számítógépeden, és a vásárlást követően azonnal elérhető és nézhető.
  • Egy felületen az összes megvásárolt tananyag részt megtalálod, így bármikor keresni tudsz a tanfolyamok között.
  • A vásárlást követően korlátlan idejű hozzáférésed van a tanfolyamhoz.

Ha nem rendelkezel okostelefonnal, akkor se ijedj meg, a tanfolyam hagyományos webes felületen is elérhető.

 

A tananyagot FULL HD  1920x 1080 pixel minőségű videókon keresztül mutatom be, amit egy PDF formátumú dokumentum kísér, hogy a munka minden részletét pontosan el tudd sajátítani.