Varrás

Varrás · 09. May 2019
Ki szeret cipzárakkal bíbelődni? A mai videó témája pontosan erről szól : azaz a REJTETT CIPZÁR titkait tárom fel előttetek. ( legalább is , ahogy én szoktam bevarrni).

Varrás · 01. May 2019
A mai videóban egy DIOR inspirálta tüll szoknyát készítek el és megmutatom az elkészítés lépéseit is. Ha kíváncsiak vagytok milyen egyszerű módszer alapján hajtok fel egy íves szoknya alját, a videóból erre is választ kaptok.

Varrás · 30. April 2019
A mai videóban egy olyan varrási technikát mutatok be, ami a ruhadarab oldalainak tisztázásához szükséges minőségi kivitelezésben. Alkalmazzátok sikerrel !!!!

Varrás · 23. March 2019
Ciao a Tutti! A mai Club Mareni videóban egy szuper egyszerű nyári ruha elkészítését mutatom meg. SZABÁSMINTA A VIDEÓBAN!

Varrás · 09. March 2019
A mostani videó az ing ujjáról, azon belül is a kézelő felvarrásáról szól. Megmutatom, hogyan illeszd fel egyszerűen és szakszerűen. VAN OLYAN TÉMAKÖR ( akár varrással kapcsolatban) AMIRŐL SZÍVESEN HALLANÁL? Várom üzeneteiteket kommentben.

Varrás · 08. January 2019
Sziasztok! A mai videóban ezt a selyem blúzt készítem el. Többen kértétek a szabásmitáját, dolgozom az ügyön , hogy elérhető legyen.