Varrás


Varrás · 05. February 2020
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz." Elbert Hubbar

Varrás · 06. January 2020
A magas szintű varrás magas szintű figyelmet követel, ahol minden egyes mozdulatnak jelentősége van a darab elkészítésének az elejétől a végéig. A helyes technikák elsajátításain kívül a siker sokszor a megfelelő eszközök használatán is múlik. Ebben a bejegyzésben megnézünk néhányat, amire szükséged lehet egy szépen elkészített darabhoz. A listát hosszasan lehetne sorolni, így ha van olyan eszköz ami számodra bevált, kommentben oszd meg a nevét. 1....

Varrás · 11. August 2019
Folytatom a ferdepánttal kapcsolatos videót és a mai részben a sarkok kialakítását mutatom meg, és azt ahogyan elkészítettem.
Varrás · 04. August 2019
Ebben a videóban a szatén ferdepánt varrásáról lesz szó. Elmesélem, hogy mire szokták használni és megmutok 2+ 1 technikát, ahogyan a ruhadarabokba lehet bevarrni ezt a pántot.
Varrás · 21. July 2019
A mai videó a vasalódeszkám áthúzásáról szól. Szegény megérett a cserére, de hogy milyen lett a végeredmény, az a videóból kiderül.
Varrás · 10. July 2019
Ebben a videóban egy szőttes anyagból készült nyári táska elkészítését láthatjátok. Az elkészítése egényel egy kis rutint a varrógép mellet, de senki ne ijedjen meg, megpróbáltam mindent részletesen elmagyarázni. A videó végén megtaláljátok a felhasznált méreteket is , hogy el tudjátok készíteni a szabásmintát. Jó alkotást mindenkinek!
Varrás · 02. June 2019
A mai videóban a szegélyes vagy más néven a paszpólos zseb elkészítését mutatom meg. Ahogy a varrásban mindig, ennél a zsebnél is létezik több elkészítési mód, viszont egy dolog minden technikánál azonos. A PRECIZITÁS!! Ti milyen ruhadarabon alkalmazzátok?
Varrás · 09. May 2019
Ki szeret cipzárakkal bíbelődni? A mai videó témája pontosan erről szól : azaz a REJTETT CIPZÁR titkait tárom fel előttetek. ( legalább is , ahogy én szoktam bevarrni).

Varrás · 01. May 2019
A mai videóban egy DIOR inspirálta tüll szoknyát készítek el és megmutatom az elkészítés lépéseit is. Ha kíváncsiak vagytok milyen egyszerű módszer alapján hajtok fel egy íves szoknya alját, a videóból erre is választ kaptok.

Show more