Varrás

Alvómaszk + szabásminta
Varrás · 05. March 2021
A mai videóból megismerheted az alvómaszk elkészítésének lépéseit. Amire szükséged lesz: pamutvászon / szatén 25cm x 15cm téglalap ( 2 db) 4cm x 70cm saját anyagából gumiháznak (varrásszélességet tartalmaz) 4cm x kb.100cm fodornak ( varrásszélességet tartalmaz) ragasztós vetex töltőanyag ( flíz) vékony gumi ( 2x 35cm) -nem szőtt textil ( opcionális ) szabáshoz és varráshoz szükséges alapfelszerelés

Gallér mánia- Ingyenes szabásminta
Varrás · 23. January 2021
A feltűnő gallérok trendje igazán megosztó. Vannak akik imádják, és vannak akik elviselhetetlennek tartják. Viszont azt mind a két tábor állítja, hogy a nagyméretű gallér viselője nem marad észrevétlen. Ha eddig csak a gyermekkorod emlékeit idézte fel ez a kiegészítő, most itt az idő, hogy ezen változtass, ugyanis a nagyméretű gallérok ismét fénykorukat élik.


Szájmaszk készítése
Varrás · 13. March 2020
A mai videóban szájmaszkot varrok, amit a látottak alapján Te is könnyen elkészíthetsz.

Varrás · 05. February 2020
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz." Elbert Hubbar

Varrás · 06. January 2020
A magas szintű varrás magas szintű figyelmet követel, ahol minden egyes mozdulatnak jelentősége van a darab elkészítésének az elejétől a végéig. A helyes technikák elsajátításain kívül a siker sokszor a megfelelő eszközök használatán is múlik. Ebben a bejegyzésben megnézünk néhányat, amire szükséged lehet egy szépen elkészített darabhoz. A listát hosszasan lehetne sorolni, így ha van olyan eszköz ami számodra bevált, kommentben oszd meg a nevét. 1....

Varrás · 11. August 2019
Folytatom a ferdepánttal kapcsolatos videót és a mai részben a sarkok kialakítását mutatom meg, és azt ahogyan elkészítettem.
Varrás · 04. August 2019
Ebben a videóban a szatén ferdepánt varrásáról lesz szó. Elmesélem, hogy mire szokták használni és megmutok 2+ 1 technikát, ahogyan a ruhadarabokba lehet bevarrni ezt a pántot.
Varrás · 21. July 2019
A mai videó a vasalódeszkám áthúzásáról szól. Szegény megérett a cserére, de hogy milyen lett a végeredmény, az a videóból kiderül.
Varrás · 10. July 2019
Ebben a videóban egy szőttes anyagból készült nyári táska elkészítését láthatjátok. Az elkészítése egényel egy kis rutint a varrógép mellet, de senki ne ijedjen meg, megpróbáltam mindent részletesen elmagyarázni. A videó végén megtaláljátok a felhasznált méreteket is , hogy el tudjátok készíteni a szabásmintát. Jó alkotást mindenkinek!

Show more