Szabásminta

Taormina szoknya készítése
Szabásminta · 05. March 2021
Ebben a videóban a "Taormina" szoknya szabásmintáját szerkesztem meg, ahol a Mareni - Alapminta Szoknyákhoz szabásmintából kiindulva, pár egyszerű lépéssel alakítom ki a végleges formát. A szoknya könnyed nyári viselet, amely tökéletesen párosítható szűkebb felsőrészekkel . A romantikus megjelenést a szoknya teljes alja kerületén haladó fodor illetve az aszimmetrikus szabásvonal hangsúlyoz, ami egy masnira kötött övpánttal zárul. A szoknya oldalában rejtett...

Szabásminta · 26. August 2019
Egy nagyon általános szerkesztési problémát mutatok meg ebben a videóban, vagyis hogy hogyan alakítsátok át a szoknya alapmintát úgy, hogy a szoknya alja párhuzamos legyen a padló síkjával. Egyszerűnek hangozhat elsőre, viszont nem árt pár fontos szabályt betartani, hogy a végeredmény esztétikus és kényelmes legyen. Ha kerek fenékkel rendelkezel, vagy ha széles a csípőd és keskeny a derekad, akkor ezt a videót mindenképpen nézd meg!
Szabásminta · 27. December 2018
Ciao a Tutti! Ebben a videóban a Club Mareni Szabásminta Szerkesztő Tanfolyam első anyagának - A Helyes Méretvétel - kiegészítéseként látjátok azokat a mérendő pontokat, amik nélkülözhetetlenek a pontos szabásminta elkészítéséhez.