Fashion

Tavaszi wishlist
Fashion · 23. February 2024
Hamarosan véget ér ez a hosszú és szürke téli időszak, aminek én személy szerint nagyon örülök. Február vége felé már alig tudok a kabátokra és a pulcsikra ránézni. Sapkáról és sálról ne is beszéljünk Általában ilyenkor szoktam elkezdeni körbe nézni cipő ügyileg a különböző webshopokban, titkon abban reménykedve, hogy a vásárlásommal felgyorsítom a tavasz beköszöntét.🙂 Összeszedtem a néhány kedvenc darabomat, amik biztosan a kosaramban fognak...
Fashion · 17. August 2019
Ebben a videóban egy bolerót készítek VARRÁS NÉLKÜL! Ha egy szuper egyszerű darabra vágytok ,de nincs kedvetek varrni. Vagy ha újrahasznosítanád egy meglévő sáladat, akkor ez a videó neked szól!

Fashion · 27. May 2019
A mai Stíluskalauz részben azt járom körbe, hogy a széles vállakkal rendelkező hölgyek, hogyan tudnak javítani megjelenésükön.
Fashion · 06. March 2019
Ciao a tutti! A stíluskalauz negyedik epizódjában az alacsony és vékony testalkatrtól beszélünk. Magasság szerinti felosztásban ez az utolsó rész, de semmi pánik.... a sorozat nem áll le és a jövőben is folytatódik további érdekességekkel. VAN OLYAN TÉMAKÖR ( akár varrással kapcsolatban) AMIRŐL SZÍVESEN HALLANÁL?

Fashion · 11. February 2019
A Club Mareni Stíluskalauz harmadik epizódjában az alacsony és erős testalkról beszélünk. Mik azok, amik jól állnak ennek a testalkat típusnak és mik azok amiket kerülniük kell a harmónikus megjelenés érdekében.
Fashion · 02. February 2019
A Club Mareni Stíluskalauz második epizódjában a magas és vékony testalkat a téma. Mik azok, amik jól állnak ennek a testalkat típusnak és mik azok amiket kerülniük kell , hogy elkerüljék a túl vékony " beteges" összhatást ?

Fashion · 08. July 2018
A videóban részletesen átbeszéljük a magas és erős testalkatra vonatkozó stílusjegyeket, mik azok amiket lehet és mik azok amiket jóbb ha elkerülnek az ilyen testalkattal rendelkező hölgyek.
Fashion · 03. June 2018
Sziasztok! Új helyszínről jelentkezik a mai videó. Márcsak a tenger miatt is érdemes megnézni. (ne haragudjatok a hang miatt, legközelebb megpróbálok kevésbé üvölteni a szélben )