Stílus

Stílus · 06. March 2019
Ciao a tutti! A stíluskalauz negyedik epizódjában az alacsony és vékony testalkatrtól beszélünk. Magasság szerinti felosztásban ez az utolsó rész, de semmi pánik.... a sorozat nem áll le és a jövőben is folytatódik további érdekességekkel. VAN OLYAN TÉMAKÖR ( akár varrással kapcsolatban) AMIRŐL SZÍVESEN HALLANÁL?

Stílus · 11. February 2019
A Club Mareni Stíluskalauz harmadik epizódjában az alacsony és erős testalkról beszélünk. Mik azok, amik jól állnak ennek a testalkat típusnak és mik azok amiket kerülniük kell a harmónikus megjelenés érdekében.

Stílus · 02. February 2019
A Club Mareni Stíluskalauz második epizódjában a magas és vékony testalkat a téma. Mik azok, amik jól állnak ennek a testalkat típusnak és mik azok amiket kerülniük kell , hogy elkerüljék a túl vékony " beteges" összhatást ?

Stílus · 08. July 2018
A videóban részletesen átbeszéljük a magas és erős testalkatra vonatkozó stílusjegyeket, mik azok amiket lehet és mik azok amiket jóbb ha elkerülnek az ilyen testalkattal rendelkező hölgyek.

Stílus · 03. June 2018
Sziasztok! Új helyszínről jelentkezik a mai videó. Márcsak a tenger miatt is érdemes megnézni. (ne haragudjatok a hang miatt, legközelebb megpróbálok kevésbé üvölteni a szélben )